. YIFY Movies: Official YIFY Movies Downloader Website

YIFY Movies: Official YIFY Movies Downloader Website: The YIFY website team is pirating new and old Hollywood movies. And YIFY Movies website is giving internet users the opportunity to download new movies in free HD picture quality. 

This is an illegal website for which the owner of this website has to change the address of his/her website repeatedly. This is why many internet users cannot use this website. But you have nothing to worry about it. In this article, I have mentioned the solution to this problem. So you have to read this article completely.

yify-movies-download-latest-hollywood-hd-movies-latest-yify-movies


The YIFY Movies website gives viewers the opportunity to download movies that cost the average person money to watch. This is why this website has gained so much popularity. Many directors, producers, and people in the media industry have complained to the government about this website. 

For this, the owner of this website has to change the address of his website. The government has many allegations against the YIFY Movies website but the team of this website has never stopped their work.


YIFY Movies: Official YIFY Movies Downloader Website  


There are many visitors among you who want to use this website but can't. I wrote this article to solve this problem. So, guys, my name is Ratna Sardar. I hope you guys are all fine. So let's start this article. First of all, I would like to tell you what information I have shared in this article. 


By reading this article you can know all the information about YIFY Movies website, all addresses on this website, how you use this website, the Name, and address of similar websites to this website, What kind of movies are shared on this website. There are also many questions that come to your mind when using this type of website like 


  • Will I go to jail or be fined for downloading a movie illegally?
  • How To Earn Money YIFY Movies Website Owner?
  • Can my personal information be stolen if I use the YIFY Movies website?
  • Is it safe to use the YIFY Movies website?


And many more. I will give all the information about this website through this article and also answer all these questions. If you use this type of website then you need to read this website once. 

This article is going to be very interesting. Before starting the article let me tell you that I review various websites through this website. If you love reading reviews like this, you can bookmark my website. Let's start guys.


About YIFY Movies Website

This website was launched 5 years 6 months 9 days ago from today. At that time the name of this website was YTS Movies. The full name of the website was YTS Movies: YTS Torrent Magnet. Six months later, the owner of this website launched his own application and browser. 

The name of the application was YTS Movies App. However, the name of this application was later changed to YIFY App. And the name of the browser was YTS Movie Browser. However, later the name of this browser was changed to YIFY Browser.


This website gained a lot of popularity in just 1 year. After gaining a lot of popularity, this website team has launched their own TV Series. The name of the TV Series was YTS TV Series. However, the name of this TV Series was later changed to YIFY TV Series

The owner of this website changed the name of his/her website after launching the TV series. Currently, the full name of this website is YIFY Movies: YIFY Torrent Magnet. Currently, the owner of this website only shares Hollywood movie download links on his website.


All Addresses Of YIFY Movies: YIFY Torrent Magnet Website

You can easily access this website from the address given below. You can use this address now, but the website owner may change these addresses in the future. But you have no reason to worry, I will update this article if the owner of this website changes the address of his/her website.


  • https://yts.rs/
  • https://yts.mx/
  • https://yts-subs.com/
  • https://yts.movie/
  • https://yifytorrenthd.net/
  • https://moviesyify.online/
  • https://ytsyify.fun/
  • https://yts-movie.com/
  • https://ytsmovies.ws/
  • https://yts.zone/
  • https://yify-magnet.com/
  • https://ww3.yify.is/
  • https://yifysubtitles.me/
  • http://ytsyify2020.com/
  • https://yify-yts.com/
  • https://yts-subs.net/


Note: You may need to use a VPN.


List of similar websites of YIFY Movies: YIFY Torrent Magnet Website

  • fronttravellimo.com
  • valentinobet13.com
  • https://mydownloadtube.to/
  • https://bobmovies.us/
  • https://cosmotube.co/
  • https://fmovies.pe/
  • https://movienolimit.to/
  • https://moviewatcher.is/
  • https://1337x.to/
  • https://moviescouch.info/


Movies Leaked By YIFY Movies Website

The YIFY Movies website is famous for uploading Hollywood movies illegally. They are the first to illegally upload Hollywood movies to the internet. And sometimes they leak the necessary information for the upcoming movie. 

These are the movies recently uploaded to this website:- The Tomorrow War, Till Death, The Boss Baby: Family Business, The Ice Road Etc.


QNA's About YIFY Movies Website


Question 1: How To Access YIFY Movies Website?

Answer: Accessing this website is much easier than accessing other websites. To access this website you need to know the exact URL of this website. And I have shared all the URLs/addresses of this website above. You can easily access this website through the URL / address given above.


Question 2: How To Download Movies From YIFY Movies Website?

Answer: First of all let me tell you that this website has Pops Ads. If you are a new internet user then you should use Ads Blocker. And you may need to use your VPN when downloading movies from this website. 

The process of downloading movies from this website is very simple. After visit this website, click on the movie you want to download. Then a new page will open. That new page will have a download button. If you click on that button then the download process will start.


Question 2: What's Kind Of Movies Uploaded On YIFY Movies Website?

Answer: Only Hollywood movies are uploaded on this website. If you go to this website and see that there are other movies like Bollywood movies are here, then you will understand that it is not the original website.


Question 3: How To Earn Money YIFY Movies Website Owner?

Answer: The website currently receives 76.96 million visitors per month. Generally, if 1 thousand visitors come to the website, the owner of the website can earn from .50 to 1 dollar. 

Now you understand how much money the owner of this website earns per month to visit this website 76.96 million visitors per month. In addition, the owner of this website also makes a good income through sponsorship.


Question 4: Will I go to jail for downloading a movie illegally?

Answer: According to law, it is considered a criminal act if a person is brought to court to prove that he or she is knowingly downloading copyrighted movies from this website. 

According to the law, this crime can lead to 6 months in jail and a fine of Rs 50,000 to Rs 200,000. However, there has never been such a case against website visitors. But there have been many such cases against the website owner.


Question 5: What is the government doing to stop piracy?

Answer: The government has taken many steps against this type of illegal website but the government has not been able to stop this type of website. 


Question 6: Why the government could not block this type of website?

Answer: Because website owners are very clever. The website owner has already purchased 10 to 20 domains (Website URL) for his/her website. Website owners do not give their exact identities when buying domains. 

This is why the government cannot punish website owners for this kind of work. The government only blocks the URL of their website. And I have already said that the owners of all these websites have 10 to 20 URLs already purchased. That is why the government has not been able to shut down such websites till date.


Question 7: Can my personal information be stolen if I use the YIFY Movies Website?

Answer: It is always important to read the privacy policy of a website before using it. Anyway, let's come to the main topic. Your personal information cannot be stolen from any website if you do not do any activity by logging in to the website. 

If you subscribe to a website, Or if you comment on the website's any post, Or if you register on the website then your personal information will be with the owner of that website. If you haven't done all of these things, your personal information is protected.


Question 8: Is it safe to use the YIFY Movies Website?

Answer: I have shared all the information about this website with you. Now it is up to you to decide whether or not to use this website. If you use this website, you must use a VPN to protect your personal information.


YIFY Movies: Official YIFY Movies Downloader Website

Share in the comment box how you like this article. If you get any value after reading this article, then share the article everywhere. I write articles on this kind of interesting topic. 

If you like reading this type of article, then shave this website in your bookmarks. I will meet you with another interesting topic. Until then, stay healthy, stay well.

Previous Post Next Post